Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Артемівську змагалися юні легкоатлети

31 жовтня в Артемівську в легкоатлетичному манежі стадіону «Металург» пройшла першість відділення легкої атлетики комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 1 міської ради.

У змаганнях, що проводилися під час осінніх канікул, взяло участь 103 спортсмена КДЮСШ № 1 – юнаки та дівчата 1998-1999 рр. н., 2000-2001 рр. н. і 2002 р. н. і молодше.

Юні легкоатлети показали свої спортивні здібності в бігу на 60 м, 60 м з бар’єрами, стрибках у довжину з розбігу і в штовханні ядра.

Займаються спортсмени під керівництвом тренерів викладачів КДЮСШ № 1: Скирди І.В., Мартинюка В.М., Третьякова М.К., Васькіна К.Є., Радіонової Н.С., Задорожного П.І.

Основними завданнями роботи школи є зміцнення здоров’я та сприяння правильному фізичному розвитку та різнобічної фізичної підготовленості учнів, зміцнення опорно-рухового апарату, розвиток швидкості, гнучкості, спритності, координації рухів; освоєння основ техніки легкої атлетики; прищеплення стійкого інтересу до занять, виявлення найсильніших легкоатлетів у вікових групах, виконання розрядних нормативів.

Основними принципами побудови навчально-тренувальної роботи є універсальність у постановці завдань, виборі засобів і методів, глибоке вивчення особливостей кожного учня, індивідуальний підхід. Основним показником роботи спортивних шкіл з легкої атлетики є виконання учнями програмних вимог з фізичної, технічної, тактичної, теоретичної підготовки.

 
01.11.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах