Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку відбулася першість Обласної СДЮСШОР з важкої атлетики

19-20 квітня в Донецьку в Палаці спорту «Шахтар» відбулася відкрита особиста першість Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з важкої атлетики серед юних спортсменів – юнаків та дівчат 1998-1999 та 2000-2001 років народження.

У змаганнях взяли участь більше 150 спортсменів віком до 12 та до 14 років – вихованців 13 відділень Обласної СДЮСШОР з важкої атлетики: Білозерського, Горлівського, Донецького, Дружківського, Зугресського, Зугресського-2, Іловайського, Краматорського, Краснолиманського, Маріупольського, Харцизького, Вугледарського, Сніжнянського, а також 3 запрошених команд ДЮСШ міст Тореза, Вугледара і ДВУОР ім. С.Бубки.

На урочистому відкритті змагань заступник директора ОСДЮСШОР з важкої атлетики Анатолій Коваленко у своїй вітальній промові зазначив, що на Олімпійських іграх 2008 року в м. Пекіні в складі чоловічої збірної команди України з п’яти чоловік четверо спортсменів починали свій спортивний шлях в Обласній СДЮСШОР з важкої атлетики. А на Олімпійських іграх 2012 року в м. Лондоні вихованець ОСДЮСШОР Олексій Торохтій (Зугресське відділення, перший тренер – ЗТУ Руденко В.А.) став Олімпійським чемпіоном у ваговій категорії до 150 кг, а Костянтин Пілієв (Білозерське відділення, тренер – ЗТУ Аксьонов У.В.) посів 12 місце у ваговій категорії до 94 кг.

Серед учасників змагань були переможці та призери чемпіонату України серед юнаків і дівчат до 13 та 15 років, який відбувся в жовтні 2012 року в м. Славутичі, де вихованці ОСДЮСШОР завоювали 12 медалей і встановили 3 юнацьких рекорди України.

За підсумками змагань призові місця вибороли вихованці всіх відділень Обласної СДЮСШОР з важкої атлетики. Таким чином, можна зробити висновок, що ряд вихованців ОСДЮСШОР, які не брали участі в чемпіонаті України 2012 року з важкої атлетики серед спортсменів до 13 і 15 років, мають можливість на рівних боротися з найкращими юними вітчизняними важкоатлетами.

 
20.04.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах