Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську відбувся традиційний обласний турнір з дзюдо «Золота осінь»

18 жовтня в спортивному залі Слов’янського коледжу Національного авіаційного університету відбувся традиційний обласний турнір з дзюдо «Золота осінь».

Участь у змаганнях взяли юні спортсмени зі Слов’янська, Краматорська, Димитрова, Красноармійська, Красного Лиману і Слов’янського району – усього близько 150 юнаків та дівчат до 16 років.

Під час урочистого відкриття турніру до його учасників та гостей звернувся начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик. Він, перш за все, подякував тренерському колективу федерації дзюдо, батькам та спонсорам, які в стислі терміни відновили зал, що зазнав значних пошкоджень під час проведення антитерористичної операції. «Ще нещодавно цей зал був у жахливому стані: розбиті вікна, пошкоджені двері. Сьогодні в цьому залі вже є можливість не лише тренуватися, а й організовувати та проводити змагання на високому рівні», - зазначив Володимир Мицик.

За підсумками змагань у різних вікових та вагових категоріях були визначені переможці й призери, які нагороджені грамотами, медалями та кубками.

Після повернення додому спортсмени почали активно готуватися до наступних стартів. Уже 8 листопада кращі спортсмени дитячо-юнацьких спортивних шкіл візьмуть участь у Всеукраїнському турнірі з дзюдо в Києві.

 

 
20.10.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах