Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Верховній Раді відбулися комітетські слухання щодо шляхів реформування державної політики у сфері фізичної культури та спорту

14 жовтня в приміщенні Верховної Ради України відбулися комітетські слухання на тему: «Шляхи реформування державної політики у сфері фізичної культури та спорту».

Захід пройшов під головуванням голови Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Артура Палатного. Учасниками слухань стали перший заступник Міністра молоді та спорту України Андрій Вишняк, народні депутати України Ігор Янків – секретар комітету Верховної Ради України, Олександр Волков, Віталій Ляшенко, керівники структурного підрозділу облдержадміністрації, який відповідає за питання фізичної культури та спорту, керівники центральних рад фізкультурно-спортивних товариств та інші спеціалісти галузі фізичної культури та спорту.

Участь у заході взяв і начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик.

Учасники слухань обговорили останні напрацювання щодо шляхів реформування державної політики у сфері фізичної культури та спорту. За підсумками обговорень були складені відповідні рекомендації.

Презентація Проекту реформи в галузі фізичної культури та спорту відбудеться 16 жовтня в Києві на Спортивному Конгресі. Також в рамках заходу відбудеться презентація ідеології змін до Закону України «Про фізичну культуру і спорт» і презентація Концепції автоматизації галузі фізичної культури та спорту України.

Концепція реформування спортивної галузі України буде оприлюднена на сайті Міністерства молоді та спорту України для можливості її найширшого обговорення з боку фахівців.

 
15.10.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах