Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Донеччині розпочата підготовка до ІІ етапу відкритого чемпіонату України з ралі – ралі «Маріуполь»

16 квітня в Донецькій облдержадміністрації відбулося засідання робочої групи з підготовки та проведення ІІ етапу відкритого чемпіонату України з ралі – ралі «Маріуполь». Головував на засіданні заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик.

У засіданні взяли участь представники Маріупольської міської ради, Володарської і Першотравневої райдержадміністрацій, профільних управлінь та служб, причетних до забезпечення проведення змагань.

Директор ралі Михайло Лойленко відзначив для присутніх особливості проведення змагань у цьому році. Ралі «Маріуполь» стане другим етапом відкритого чемпіонату України з ралі (всього 6 етапів) і проходитиме з 14 по 15 червня. Другий рік поспіль змагання матимуть статус відкритих – кожний бажаючий гонщик з-за кордону матиме можливість взяти участь у перегонах. У 2013 році маршрут траси буде змінено за рахунок введення нової спеціальної ділянки в Першотравневому районі.

За підсумками засідання відповідним структурам були надані доручення для вирішення питань, пов’язаних із забезпеченням безпеки, проведенням підготовчих робіт на трасах змагань, а також розміщенням інформаційних матеріалів на зовнішніх рекламних носіях.

Наступне засідання робочої групи з підготовки та проведення ІІ етапу відкритого чемпіонату України з ралі – ралі «Маріуполь» заплановане на 14 травня.

 
16.04.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах