Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську провели відкритий спортивний урок

11 жовтня в Слов’янській дитячо-юнацькій спортивній школі відбувся відкритий спортивний урок.

Захід підготували тренери та вихованці спортшколи спільно з відділом у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту і Слов’янським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Свою спортивну майстерність глядачам демонстрували вихованці відділення греко-римської боротьби, серед яких були переможці та призери чемпіонатів Донецької області та України, відділення спортивної гімнастики, секції айкідо та центра розвитку айкідо «Му-шин». З хореографічними номерами виступили представники танцювально-сучасного клубу «Гранд» (керівник – Альона Харченко).

Завітав до спортивної школи і видатний спортсмен, Герой України, багаторазовий чемпіон і призер Паралімпійських ігор з плавання Віктор Смирнов. Він розповів дітям про свій життєвий та спортивний шлях, про участь у численних змаганнях найвищого рівня, зокрема, у трьох Паралімпійських іграх: 2004 року в Афінах (Греція), 2008 року в Пекіні (Китай) та 2012 році в Лондоні (Великобританія). Віктор побажав юним спортсменам і надалі продовжувати тренуватися та займатися улюбленим видом спорту – тільки тоді неодмінно будуть результати і «золоті медалі», а їхніми здобутками будуть пишатися співвітчизники.

Окрім можливості поспілкуватися з видатним спортсменом, усі учасники спортивного свята отримали солодкі призи.

 
13.10.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах