Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Працівники підприємств Слов’янська зіграли в міні-футбол

11 жовтня в Слов’янську на стадіоні «Локомотив» міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи відбувся турнір з міні-футболу в рамках міської спартакіади серед підприємств, організацій, установ.

Під час урочистого відкриття змагань з привітальним словом до учасників звернулися начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександр Міщенко та гість турніру Віктор Смирнов – видатний спортсмен сучасності, Герой України, багаторазовий чемпіон і призер Паралімпійських ігор з плавання.

Участь у турнірі взяли команди чотирьох підприємств Слов’янська та Миколаївки: ПАТ «Бетонмаш», Слов’янської ТЕС, ПАТ «Слов’янський механічний завод» та ТОВ «Тіара».

У підсумку кращою стала команда ПАО «Бетонмаш». Друге місце посів колектив ТОВ «Тіара», а третє – представники Слов’янської ТЕС.

Усі учасники турніру отримали, перш за все, задоволення від улюбленої гри. Переможці та призери нагороджені грамотами і цінними подарунками від відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту, а також футбольними м’ячами, що подарував Віктор Смирнов.

 
13.10.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах