Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Донеччині набирає обертів Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – Спільна турбота»

З 8 по 14 квітня в містах та районах Донецької області у місячнику взяло участь 56 244 чоловік, залучено 228 400 гривень бюджетних коштів та 164 190 гривень позабюджетних коштів, відремонтовано 621 спортивну споруду (343 майданчики знаходяться на балансі учбових закладів, 224 – за місцем проживання населення та 54 – у місцях масового відпочинку).

Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота» проводиться в Донецькій області щорічно з 2007 року. Його метою є покращення умов для регулярних занять оздоровчою фізичною культурою різних соціальних і вікових груп населення за допомогою підготовки до весняно-літнього періоду спортивних споруд різного типу. Основна увага приділяється найпростішим спортивним спорудам за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення.

У цьому році цей захід проходить у всіх містах і районах області з 1 по 30 квітня. Участь у місячнику беруть підприємства, установи та організації усіх форм власності, навчальні заклади, органи самоорганізації населення, об'єднання співвласників багатоквартирних будинків та мешканці області. Координацію робіт по проведенню місячника в Донецькій області здійснює Донецький обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

 
16.04.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах