Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Ушуїстка з Маріуполя завоювала дві нагороди на Кубку України

У Трускавці (Львівська область) відбувся Кубок України з традиційного ушу.

Спортсмени змагалися в категоріях зі «зброєю» і «без зброї». Усього Кубок зібрав 120 представників традиційного ушу з 15-ти команд.

Серед учасників особисто-командної першості була представлена ​​і майстер спорту України міжнародного класу Анна Терещенко з Маріуполя.

У категорії «без зброї» Анна посіла перше місце, випередивши дев’ять суперниць. А в категорії «парна зброя» (вправа із шаблями), де наша спортсменка завжди демонструє стабільно високий результат, Терещенко у цей раз піднялася на другу сходинку п’єдесталу пошани, пропустивши вперед ушуїстку із Запоріжжя.

Одним із нюансів шорсткості у виступі, за словами наставника спортсменки – заслуженого тренера України Віталія Болдирєва, став факт того, що до вже відточеної напрацьованої програми були додані нові елементи, у тому числі і ускладнення програми за рахунок акробатики.

Сама Анна не сумує, адже у неї є час для аналізу і роботи над помилками. Попереду спортсменку з маріупольського спортивно-патріотичного клубу «Афганець» очікує головний старт сезону – чемпіонат світу, який пройде в Китаї з 25 по 28 жовтня.

 
08.10.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах