Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Маріупольські борці здобули срібні медалі на чемпіонаті світу серед військовослужбовців

З 5 по 7 жовтня в Нью-Джерсі (Сполучені Штати Америки) проходив чемпіонат світу з греко-римської боротьби серед військовослужбовців.

У складі збірної команди України від Донецької області на змагання виїжджали два спортсмени з Маріуполя, представники Донецької школи вищої спортивної майстерності Олександр Шишман та Олександр Чернецький.

Шишман, вихованець тренерів Володимира Семенова і Віталія Барановського, виступав у ваговій категорії 80 кг. У першій і другій зустрічах Олександр впевнено здолав спортсменів зі Словенії (2:0) і США (9:0). У півфіналі Шишман достроково переміг борця зі Швейцарії (8:0), а у вирішальній сутичці, на жаль, через прикру помилку поступився литовцю Александрасу Казакевічіусу (1:4).

Другий представник Донеччини Олександр Чернецький, який виступав у ваговій категорії 130 кг, впевнено дійшов до фіналу, де, як і його тезка та земляк, у рівній боротьбі програв спортсмену з Литви Міндаугасу Маізгаітісу. Тренером Чернецького є Григорій Камишенко.

Таким чином, у доробку маріупольських борців опинилися дві срібні нагороди.

Усього за підсумками чемпіонату світу в активі збірної України – чотири медалі: 1 золота та 3 срібні. Першим в категорії 71 кг був Микола Савченко, а другим у вазі 98 кг став Сергій Єрошкін.

 
08.10.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах