Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Маріупольці стали призерами чемпіонату України з вітрильного спорту

З 30 вересня по 6 жовтня в Києві пройшли змагання з вітрильного спорту – відкритий чемпіонат Вітрильної федерації України, чемпіонат України в олімпійських номерах програми.

Підсумковий старт сезону зібрав понад 100 учасників із 10-ти регіонів України.

Від Донецької області в змаганнях взяли участь п'ять спортсменів – представники маріупольського яхт-клуб «Азовсталь» Валерій Кудряшов, Іван Жукалін, Олег Бардаков, Дмитро Белов і Дмитро Коломієць.

Усі учасники чемпіонату від нашого регіону змагалися в класі «Лейзер», який традиційно збирає найбільшу кількість спортсменів. І цього разу на водну гладь вийшли 23 учасника з 8-ми областей України.

За підсумками змагань у цьому класі Валерій Кудряшов посів перше місце, набравши 22 очки. Другим з результатом 34 очки став Іван Жукалін. Обидва призери чемпіонату представляють Донецьку школу вищої спортивної майстерності. Олег Бардаков завершив змагання на 10-му місці, Дмитро Белов – сходинкою нижче, а Дмитро Коломієць – на 18-му місці.

Спортсмени висловлюють щиру подяку тренерам Андрію Голованову та Володимиру Лавриненку, а також директору яхт-клубу Володимиру Колеснікову за допомогу і сприяння в їх підготовці до змагань, а також за утримання вітрильного спорту «на плаву» в цілому.

 
07.10.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах