Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Маріуполець завоював «срібло» на міжнародному турнірі з боротьби куреш

5 жовтня в Сімферополі відбувся VI Міжнародний турнір серед чоловіків з національної боротьби Куреш «К'урбан курешлері». Змагання були приурочені до одного з найголовніших свят в ісламі – дня жертвопринесення Курбан-байрам (Ід аль Адха).

Донецьку область на турнірі представляли три спортсмени: Дмитро Арабаджи, Олексій Чертил і Руслан Беро.

Єдину нагороду для регіону – срібну медаль у ваговій категорії 82 кг – на змаганнях виборов Дмитро Арабаджи з Маріуполя.

Достойно провів свою зустріч і наш важкоатлет Руслан Беро з Волноваського району. На жаль, волею жереба, він був зведений з неодноразовим переможцем цього турніру, кримським борцем Елімдаром Саїдовим і вибув з боротьби за найвищі нагороди.

Третій представник федерації боротьби куреш і кураш Донецької області Олексій Чертил з Кальчика також не зміг поборотися за медалі. Причиною стала травма руки, яку спортсмен отримав у третій сутичці за вихід до півфіналу.

Усього в турнірі взяли участь понад 100 спортсменів, у тому числі імениті борці, призери чемпіонатів світу та Європи, учасники національних збірних з України, Росії, Туреччини та Молдови.

 
07.10.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах