Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Легкоатлети Донеччини взяли участь у юнацькому командному чемпіонаті України

Протягом двох днів, 1 та 2 жовтня, кіровоградський стадіон «Зірка» приймав командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків і дівчат 1997 року народження і молодше.

Участь у змаганнях взяли юні легкоатлети з 23-х областей України та міста Київ загальною кількістю більше 600 осіб.

Донецьку область на змаганнях представляли 29 спортсменів: 20 юнаків та 9 дівчат. І ряд з них посів 1-3 місця в свої дисциплінах.

Серед юнаків у бігу на 1500 метрів кращим з результатом 4:04.01 став Андрій Аліксійчук. Першим він був і в третьому забігу на 800 м – 1:59.42.

У стрибках у висоту не було рівних Роману Кузьмінову (СДЮШОР № 8 ім. С.Бубки, тренери – Єпишков В., Захожий А.І.), який показав результат 2,05 м.

У бігу на 200 м серед юнаків у різних забігах в перших трійках були Єгор Тарасенко (ДЮСШ м. Дебальцеве, тренер – Захожий А.І.) – 23.63 с, Максим Аксьонов (ДЮСШ «Машбудівник» м. Дружківка, тренер – Кузьменко Ю.М.) – 23.54 с і Вадим Федоровський (ДВУОР ім. С.Бубки, тренер – Олег Вегнер). Останній також став третім у другому забігу на 400 м – 52.92 с.

У потрійному стрибку третій результат показав Денис Хара (КДЮСШ № 4, Маріуполь, тренер – Киян В.М.) – 14.08 м.

У стрибках із жердиною треті місця посіли представники СДЮШОР № 8 ім. С.Бубки, вихованці тренерів Олександра та Сергія Симахіних. Серед юнаків третім з результатом 4,20 м став Юрій Філін, а серед дівчат планка на висоті 2,60 м підкорилася Олександрі Онацькій.

Серед дівчат у сьомому забігу на 200 м першою з результатом 26.53 с прибігла Ірина Скитська (СДЮШОР № 8 ім. С.Бубки, тренери – Третьяков М.К., Вегнери О.І.,О.А).

У підсумку, спортсмени нашого регіону посіли 8 місце в командному заліку. Кращими стали легкоатлети з Дніпропетровщини, другими – Київщини, третіми – Харківщини.

Серед колективів спеціалізованих дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву донецька СДЮШОР № 8 ім. С.Бубки, яку на змаганнях представляли 12 спортсменів, опинилася на 6-му місці.

 
 
03.10.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах