Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійську проведено засідання колегії управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації

25 вересня 2014 року в Красноармійську проведено виїзне засідання колегії управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

На засіданні обговорили роботу Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт». Було розглянуто звіт про проведену роботу, проблеми, перспективи розвитку та надано рекомендації щодо подальшої роботи.

Згідно порядку денного було розглянуто питання щодо клопотань про присвоєння спортивних звань "Заслужений майстер спорту України" Болдиреву Даниїлу (скелелазіння) і Дмитренку Руслану (легка атлетика), а також про договірні відносини між управлінням з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації і громадськими організаціями з видів спорту.

Наприкінці засідання начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик привітав всіх з минулим святом - Днем фізичної культури та спорту та вручив працівникам фізкультурно-спортивних організацій області грамоти та подяки від управління.  

 
29.09.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах