Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку відбувся фінал обласних змагань «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

12 квітня в спортивному залі донецької ЗОШ № 61 відбувся фінал обласних змагань «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

Здоровий спосіб життя, фізична культура та спорт стають для громадян України все більш важливими та значущими. Завдяки всебічному розвитку та підтримці з боку держави та небайдужих людей ці поняття стають все ближче до пересічних громадян, до звичайних сімей.

В урочистому відкритті змагань взяли участь заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик та директор Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олексій Найденко.

Участь у змаганнях взяли 24 команди (72 учасника). Упродовж фіналу команди змагались у 4-х естафетах, кожна з яких включала як командні, так і окремі завдання для кожного з членів родини. Окремо була проведена вікторина на спортивно-історичну тематику.

У підсумку фіналу обласних змагань «Мама, тато, я – спортивна сім’я» перше місце виборола команда м. Вугледар (сім’я Савчук), яка представлятиме Донецьку область на Всеукраїнських змаганнях у м. Южне Одеської області 15-18 травня поточного року. Другою стала команда м. Костянтинівка (сім’я Трунових), третьою – колектив м. Добропілля (сім’я Лосенко).

 
15.04.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах