Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Димитрові День фізичної культури та спорту відзначили масово

З 8 по 16 вересня в Димитрові з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту пройшов ряд спортивно-масових заходів.

Протягом усього зазначеного терміну заходи в рамках спортивного свята пройшли в дитячо-юнацьких спортивних школах із залученням близько 800 їх учнів.

За даними організаторів, близько чотирьох тисяч учнів навчальних закладів міста стали учасниками заходів «Всеукраїнський олімпійський урок» та «Олімпійський тиждень».

У день відзначення самого свята, 13 вересня, на стадіоні «Шахтар» відбулися легкоатлетична естафета та змагання із загальнофізичної підготовки серед учнівської молоді. Участь у спортивних заходах взяли по 12 команд, а їх почесним гостем став міський голова Димитрова Руслан Требушкін.

16 вересня в міській загальноосвітній школі № 9 відбулися відкритий Олімпійський урок та спортивно-масові заходи серед учнів і батьків. У рамках свята пройшли показові виступи спортсменів з воркауту, а також конкурс «Тато, мама, я – спортивна сім’я» за участю 8 команд. Усього учасниками заходу стали близько 500 осіб. На свято завітав заступник міського голови Димитрова Юрій Третяк.

Також відзначимо, що в міському музеї будинку культури ім. Артема була складена тематична експозиція спортивної слави, яка буде відкритою для всіх бажаючих до 19 вересня.

Фотоматеріали:

 

 

 

 
18.09.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах