Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Костянтинівці до Дня фізичної культури і спорту пройшов ряд заходів

До Дня фізичної культури і спорту, який цього року відзначався 13 вересня, у Костянтинівці було проведено ряд заходів, спрямованих на формування здорового способу життя.

Так, напередодні спортивного свята 12 вересня на стадіоні «Металург» пройшов традиційний День здоров’я, у якому взяли участь близько 300 учнів та працівників Костянтинівського вищого професійного училища. Програма змагань включала веселі спортивні естафети, різні конкурси, змагання з міні-футболу. Традиційно свято завершилося змаганнями з перетягування канату. Цей день надовго запам’ятається як учням нового набору, які вперше взяли участь у такому заході, так і всіх інших його учасників за яскраві враження, емоції і радісний настрій.

Також 12 вересня в легкоатлетичному манежі дитячо-юнацької спортивної школи були проведені змагання з легкої атлетики, учасниками яких стало близько 150 осіб.

13 вересня на стадіоні «Металург» відбувся черговий матч чемпіонату області з футболу між командами Костянтинівки та Дружківки.

У цей же день на майданчику зі штучним покриттям були проведені змагання з волейболу серед аматорських команд. На майданчику за місцем проживання (вул. Ціолковського) пройшли змагання зі стрітболу та воркауту, а на футбольному полі «Олімп» відбувся фінал з міні-футболу серед дітей.

 

 
18.09.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах