Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Наш друг – здоров’я: у Новогродівці минулий тиждень присвятили пропаганді здорового способу життя

У рамках святкування олімпійського тижня, Всеукраїнського олімпійського уроку та Дня фізичної культури і спорту минулий тиждень в Новогродівці був присвячений пропаганді здорового способу життя.

Так, у всіх школах і дошкільних установах міста пройшли заходи, спрямовані на популяризацію спорту і знайомство з олімпійським рухом. Починаючи від урочистих лінійок, конкурсів малюнків, випуску листівок і закінчуючи спортивними естафетами та вікторинами.

Понеділок в Новогродівській школі № 8 почався з ранкової зарядки, яку майстерно проводив енергійний інструктор, учень 6 класу Віталій Бассараб. Під гучну ритмічну музику діти із задоволенням виконували всі вправи, невпинно рухалися, від чого отримали прилив бадьорості і гарного настрою.

Для учнів 3-х і 4-х класів Новогродівської ЗОШ № 10 було проведено театралізовану виставу «Наш друг – здоров’я». Завдяки захоплюючому інсценуванню з Машенькою Бруснічкіною, персонажами з «Мойдодира», «Червоної шапочки» та іншими казковими героями, а також подорожі в країну «Будьздоровіно», хлопцям та дівчатам у черговий раз нагадали про те, наскільки важливо вести здоровий спосіб життя. Примітно, що цей захід для малюків підготували і провели учні 7-А (кл. керівник Калоша Т.В.), 8-А (кл. керівник Мироненко І.В.) та 8-Б (кл. керівник Данилова С.А.) класів. Таким чином, старшокласники на власному прикладі виховують у школярів молодшої ланки розуміння цінності здоров’я і долучають до культури особистої гігієни. Далі дітвора зачитала уривки з «Мойдодира» і виконала пісню «Герої спорту». Завершуючи захід, директор школи Самоздра Л.Ф побажала дітям бути здоровими і сильними, а так само відзначила активність артистів в театралізованому дійстві.

Оглушливими оплесками і гучним «Спасибі» юні глядачі висловили вдячність усім учасникам свята.

«Ми повинні дбати про своє здоров’я і берегти його. А зробити це нескладно. Досить робити зарядку вранці, багато перебувати на свіжому повітрі і уникати шкідливих звичок. Здоров’я – це наше майбутнє. Ця наша бадьорість, витривалість і сила!», - сказали учні 8-Б Дарина Матвієнко, Тетяна Соловей, Віталій Гусєв і Костянтин Бала.

Хлопці та дівчата зізналися, що, звичайно, не завжди вдома роблять зарядку, проте в школі щодня на радіо-лінійці вони із задоволенням виконують усі вправи.

Цикл спортивних заходів завершив міський турнір з настільного тенісу. Змагання було підготовлено відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Новогродівської міської ради та Будинком дитячої творчості. За підсумками турніру кращими гравцями стали: Єгоров Олег і Єгор – 1 місце, Демиденко Яна і Редькін Данило – 2 місце, Демиденко Іван і Науменко Артур – 3 місце (викладач гуртка ДДТ з настільного тенісу Вялова Н.Ф.). Переможцям вручили грамоти та пам’ятні призи від Новогродівської міської ради, а гуртку з настільного тенісу місто подарувало для гри новий стіл.

Фотоматеріали:

 

 

 

 
17.09.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах