Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську до Дня фізичної культури та спорту провели спортивне свято «Спорт – це життя»

За ініціативою відділу молоді та спорту Краматорської міської ради 13 вересня в місті пройшло свято «Спорт – це життя», присвячене святкуванню Дня фізичної культури та спорту.

З метою залучення дітей, молоді та небайдужого населення до занять фізичною культурою та спортом, у програму заходу увійшли: ранкова зарядка, пробіжка, парад спортивних секцій, показові виступи та майстер класи за участю провідних спортсменів міста, спортивно-розважальна програма.

Спортивне свято розпочалося біля центрального входу в ПКіВ «Ювілейний», зі сторони вул. Ювілейної. Приблизно 200 студентів з вищих та професійно-технічних навчальних закладів міста із задоволенням взяли участь у легкоатлетичній пробіжці по центральній алеї «Ювілейного». До фінішу в числі трійки переможців прийшли студенти Міжрегіонального вищого професійного будівельного училища, які були нагороджені кубком, грамотами та медалями:

І місце – Пеньковський Максим;
ІІ місце – Гашута Сергій;
ІІІ місце – Махнюк Микита.

Організатори свята також не залишили без уваги наймолодшого учасника забігу Лева Акімова, який отримав відповідну грамоту, та Микиту Полупанова, який прийшов до фінішу останнім і був нагороджений грамотою «За волю до перемоги».

Урочисте відкриття свята відбулося після пробіжки на футбольному полі відділу молоді та спорту за Центром позашкільної освіти. На свято завітали начальник відділу молоді та спорту Краматорської міської ради Валентина Карпенко, голова громадського об’єднання «Совесть» Маргарита Запорожець, директор дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Анатолій Лепков та директор дитячо-юнацької спортивної школи Дмитро Леонов. Почесні гості відкрили спортивне свято «Спорт – це життя» та нагородили видатних спортсменів міста за високі досягнення у спорті.

Після нагородження глядачі мали змогу насолодитися показовими виступами спортивного клубу «Айкідо», спортивного клубу «Рукопашного бою» та секції футболу ДЮСШ Краматорської міської ради. Також на свято фізичної культури та спорту була запрошена Олександра Решетняк, яка заспівала пісню про здоровий спосіб життя.

А далі вже всі бажаючі мали змогу взяти участь у спортивних змаганнях з таких видів спорту:

- гирьовий спорт;
- армреслінг;
- турнір з шахів;
- спортивні естафети;
- перетягування канату;
- інтелектуальні ігри;
- турнір з шахів «на трьох»;
- футбол.

Відділ молоді та спорту Краматорської міської ради висловлює подяку Громадському об’єднанню «Совесть» та особисто Маргариті Вікторівні Запорожець за подарунки для переможців змагань та учасників свята, відділ культури та туризму, керівництво Палацу культури та техніки «Леніна», Центр позашкільної освіти.

Фотоматеріали:

 

 

 
16.09.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах