Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Пауерліфтер із Краматорська Данило Ковальов став срібним призером молодіжного чемпіонату світу

В Угорщині завершилася світова молодіжна першість з пауерліфтингу. Змагання відзначилися захоплюючою боротьбою майже в усіх вагових категоріях. Наші спортсмени боролись за найвищі нагороди, проте золото чемпіонату так і не потрапило до української скарбнички.

П’ятий змагальний день для Донеччини розпочався очікуванням перемоги від фаворита вагової категорії до 93 кг – абсолютного чемпіона Європи Данила Ковальова з Краматорська. Проте зовсім іншої думки був суперник Данила – Джордан Плантіко із США. До заключної вправи результати спортсменів були рівні, проте саме в становій тязі нашому співвітчизнику вага підкорилась лише один раз. Тож із сумою 802,5 кг (325+195+282,5), із відставанням всього у 10 кг, Данило отримує срібло категорії. Зазначимо, що цей результат краматорчанина є новим рекордом України.

За підсумками змагань національна юнацька збірна України повернулася із трьома срібними та двома бронзовими нагородами, посівши четверте командне місце. Як і юніорська – з двома срібними та однією бронзовою нагородами.

 
16.09.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах