Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов'янському районі проведено урочистості з нагоди Всеукраїнського олімпійського уроку та Олімпійського тижня

10 вересня 2014 року у загальноосвітніх навчальних закладах Слов’янського району проведено урочисті заходи з нагоди відкриття Олімпійського тижня та Всеукраїнського олімпійського уроку.

Попередньо було розроблено план заходів щодо проведення святкових заходів у навчальних закладах, інших організаціях району.

На урочистому святкуванні у Билбасівській загальноосвітній школі був присутній Мицик Володимир Петрович – начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Учасникам урочистостей було вручено пам’ятні подарунки від Національного олімпійського комітету України.

Підсумком проведення Олімпійського тижня на території району буде проведення урочистих заходів 12-13 вересня на спортивному комплексі с.Черкаське.

Враховуючи складну соціально-політичну ситуацію, проведення алогічних заходів дуже важливо на території області для залучення широких верств населення до занять фізичною культурою та спортом, особливо дітей, укріплення здоров’я, активного відпочинку.

 

Довідка

Всеукраїнський Олімпійський урок проводиться за ініціативи Національного олімпійського комітету України, за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Олімпійський урок – це спортивно-виховний захід, який має різні види та форми і проводиться в загальноосвітніх навчальних закладах, позашкільних навчальних закладах, інших закладах, на центральних площах міст і районів області.

Метою Всеукраїнського олімпійського уроку є пропаганда здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвиток олімпійського руху шляхом залучення якомога більшої кількості дітей, юнацтва та молоді до занять спортом.

 

Фотоматеріали :

 

 
10.09.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах