Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Ігор Радівілов завоював три медалі на міжнародному турнірі в Стамбулі

У Стамбулі відбувся традиційний Міжнародний турнір за участю найсильніших представників світової спортивної гімнастики.

Усього участь у престижних змаганнях взяли 13 спортсменів, серед яких виступали українці Олег Верняєв та Ігор Радівілов.

Радівілов, який є вихованцем Маріупольської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 2 і учнем Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С. Бубки, завоював на турнірі три медалі. У його активі – «золото» у вправах на кільцях і опорному стрибку, а також «бронза» у вільних вправах.

За словами спортсмена, перед ним стоїть непросте завдання – вийти на оптимальний рівень спортивної форми до чемпіонату світу в Китаї, який запланований на закінчення вересня. Крім свого «коронного» виду – опорного стрибка, який приніс йому «бронзу» Олімпіади 2012 року, Ігор працює над вдосконаленням усіх видів гімнастичного багатоборства. На думку спортсмена, рівень складності в спортивній гімнастиці з року в рік стає все вищим, а конкуренція – дуже гострою, тому, щоб претендувати на п’єдестал, необхідно, перш за все, бути універсалом, зберігаючи стійку стабільність від виступу до виступу.

 
10.09.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах