Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Горлівці відбулися обласні змагання з футзалу серед дітей-інвалідів у програмі спартакіади «Повір у себе»

З 10 по 11 квітня на базі горлівського дитячого спортивного клубу «Спартак» Донецька обласна дитячо-юнацька спортивна школа для інвалідів провела змагання з футзалу серед дітей-інвалідів з вадами слуху, розумового та фізичного розвитку в програмі спартакіади Донецької області «Повір у себе».

У змаганнях взяли участь 48 спортсменів-інвалідів, які представляли спеціальні загальноосвітні навчальні заклади Донецької обласної ради: Донецькі школи-інтернати № 19 і № 20, Єнакіївську школу-інтернат № 30, Миколаївську школу-інтернат № 7, Горлівські школи-інтернати № 24 і № 25.

Урочисто відкривав змагання заслужений працівник фізичної культури та спорту України В’ячеслав Гордєєв.

Змагання проводились у командній першості за круговою системою, де кращий колектив визначався за найбільшою сумою набраних очок.

Перше місце та кубок переможця у вигляді шкіряного м’яча від Заслуженого тренера України Віктора Гулевича виборола команда Єнакіївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 30. Друге місце посіла команда Донецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів № 20, третє місце – команда Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 7.

Змагання проводилися для виявлення молодих, талановитих спортсменів для формування збірної команди Донецької області та подальшої участі у фінальних змаганнях Всеукраїнської Спартакіади «Повір в себе», які відбудуться в Національному центрі паралімпійської та дефлімпійської підготовки і реабілітації інвалідів. Цього року збірна з футзалу вперше за багато років буде захищати честь Донецької області.

 
12.04.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах