Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Ольга Саладуха виступить за збірну Європи на Континентальному кубку ІААФ

13-14 вересня Марракеш (Марокко) прийматиме легкоатлетичні змагання Континентальний кубок ІААФ.

До складу збірної Європи потрапили п’ять українців, серед яких є і донеччанка Ольга Саладуха (потрійний стрибок). Окрім Ольги, Україну на змаганнях представлятимуть Богдан Бондаренко (стрибки у висоту), Сергій Смелик (200 метрів), Ольга Земляк (400 метрів, 4х400 метрів) і Анна Тітімець (400 метрів з бар’єрами).

Зазначимо, що в дисципліні потрійний стрибок до збірної Європи разом із Ольгою Саладухою потрапила росіянка Катерина Конєва. Усього за європейську команду виступить 85 атлетів з 24 країн.

Склад збірної Європи визначався за підсумками чемпіонату Європи, що пройшов 12-17 серпня в Цюриху (Швейцарія). Нагадаємо, за підсумками європейської першості Саладуха втретє поспіль стала чемпіонкою в потрійному стрибку.

За правилами Континентального кубку ІААФ у кожній дисципліні команду-учасницю представляє по два атлети. На дистанціях 1500 м, 3000 м, 3000 м з перешкодами й 5000 м команда може бути представлена трьома учасниками, проте до заліку увійде лише по два результати.

Ознайомитися з повним складом збірної Європи можна за посиланням: http://u.to/4TbFCA.

Континентальний кубок ІААФ транслюватиметься на сайті та телеканалі XSPORT. У суботу, 13 вересня, початок трансляції о 21:00. У неділю, 14 вересня, - о 19:30.

 
06.09.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах