Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


4 вересня управлінням проведено обласну селекторну нараду

4 вересня 2014 року у м. Слов'янськ управлінням з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації проведено обласну селекторну нараду.

У центральній студії ПАТ «Укртелеком» на селекторній нараді були присутні керівники обласних організацій, підпорядкованих управлінню, обласних дитячо-юнацьких спортивних шкіл, фізкультурно-спортивних товариств, у студіях міст та районів - керівники органів управління фізичної культури та спорту міськвиконкомів, райдержадміністрацій, керівники ДЮСШ, центрів «Спорт для всіх», ФСТ, тощо.

Основні питання, які було розглянуто на нараді – проведення Олімпійського уроку та Олімпійського тижня.

Також було розглянуто поточні питання сфери фізичної культури та спорту, з міськими та районними структурами обговорено подальші перспективи роботи та соціально-політичну ситуацію, що склалась у регіонах.

Керівники органів управління фізичної культури та спорту міськвиконкомів, райдержадміністрацій доповіли про ситуацію на місцях.

Після закінчення обласної селекторної наради прийнято участь у Всеукраїнській селекторній нараді з питання проведення Олімпійського уроку та Олімпійського тижня.

 
04.09.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах