Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


З Днем народження!

4 вересня День народження святкує Нескородь Віктор Іванович – керівник фізичного виховання Слов’янського коледжу Національного авіаційного університету!

Управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації спільно з відділом у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради від імені спортивної громадськості щиро вітає Віктора Івановича із 75-річчям!

Віктор Іванович Нескородь вже сорок років працює керівником фізичного виховання у Слов’янському коледжі Національного авіаційного університету (раніше Слов’янське авіаційно-технічне училище цивільної авіації).

Нескородь В.І. за свою педагогічну діяльність брав участь у підготовці багатьох висококваліфікованих кадрів. Серед випускників коледжу: чемпіон світу та Європи з боксу Олександр Ягубкін, чемпіон Європи з легкої атлетики, майстер спорту Міжнародного класу Микола Розгонов, срібний призер чемпіонату світу з важкої атлетики, майстер спорту Міжнародного класу Олег Садихов. Вихованці Слов'янського коледжу приймали участь у всіх 4-х Всесоюзних Спартакіадах ССНЗ серед міністерств і відомств, де визначалися переможцями.

За його безпосередньої участі Слов’янський коледж Національного авіаційного університету має найкращу спортивну базу серед ВУЗів І-ІІ рівнів акредитації у Донецькій області за кількісними і якісними показниками. Це спортивні зали і стадіон, де проводяться міські, обласні змагання та інші спортивні заходи.

 

Насамперед хочеться побажати міцного богатирського здоров’я, молодечого запалу, міцності духу і наснаги для здійснення всього задуманого на довгі-довгі роки. Ви людина, яка зробила вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту не лише у місті Слов’янську, але й далеко за його межами.

ВІТАЄМО!

 
04.09.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах