Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Боксер з Краматорська Антон Артюхов успішно виступив в Кирилівці

З 26 по 28 серпня 2014 року в Кирилівці Запорізької області пройшов традиційний турнір з боксу "Азовець-2014".

В минулі роки турнір мав статус міжнародного. На змагання приїжджали боксери з Польщі, Угорщини, Росії, Білорусі, Молдови. Але цього року зарубіжні команди приїхати не ризикнули. Проте, господарі змагань, слідуючи принципу «Краще зберегти те, що є, чим втратити все», не дивлячись на серйозні фінансові труднощі, все ж змогли зберегти традиції турніру «Азовець», і в Кирилівку приїхали спортсмени з десяти областей України. 

Донецька область (звичайно це команда з 15-20 спортсменів), на цьому турнірі була представлена всього двома спортсменами. У Кирилівку приїхали краматорчанин Антон Артюхов і боксер з Белозерського Євген Дрозд. Антон виступав серед молоді 1986-1987 р. н., у ваговій категорії до 75 кг, а Євген – серед хлопців 2000-2001 р. н., у вазі до 57 кг. До змагань хлопці готувались під керівництвом тренера Іллі Шупіченко.

Обидва спортсмени гідно представили наш регіон, завоювавши золоті медалі турніру.

Поглянути бої прийшли немало глядачів і відпочиваючих. Прийшла і група вболівальників з Донецької області підтримати своїх земляків. Коли було оголошено, що в ринг виходить боксер з Краматорська Антон Артюхов, весь зал зааплодував. Це було несподівано. Зрозуміло, що оплески відносились більше не особисто до Антона, це була дань пошани і співчуття  людям Краматорська, що пережили страшні часи. 

У фінальному поєдинку Антон зустрічався з чемпіоном Дніпропетровської області. За півтори хвилини до закінчення третього раунду, Антон, ніби відчувши необхідність, переконливо закінчив бій, перемігши свого суперника технічним нокаутом. Знову прозвучали оплески, але тепер уже не лише на честь Краматорська, але і в честь красивої перемоги Антона.

 
03.09.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах