Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Димитрові до Дня Незалежності України проведено перші міські змагання зі стрітболу

24 серпня 2014 року у Димитрові до Дня Незалежності України на спортивному майданчику Української гімназії проведено перші міські змагання зі стрітболу.

У змаганнях взяло участь більше 40 любителів баскетболу з Димитрова та Красноармійська, вік гравців від 14 до 40 років. На протязі дня було зіграно близько 40 ігор, проведені конкурси штрафних і "3-х очкових" кидків серед представників команд. 

За результатами змагань 1 місце завоювала команда "Sweg" з Димитрова у складі Дем’янчука А., Клименко Ю., Козуб О., на другому місці команда "Ніндзя" з Красноармійська (Неголюк А., Ковальов Р., Коцило К.), третє місце в димитровської команди "Фенікс" (Сипченко А., Воробйов А., Кий Ю.).

 

У конкурсі виконання штрафних кидків кращий результат показав Денис Авраменко. Конкурс "3-х очкові" кидки підніс несподіваний сюрприз, де переможцем виявилась єдина представниця кращої половини людства Тетяна Романько.

За рішенням суддівської колегії кращим гравцем змагань визнаний Павло Луковенко, найкориснішим гравцем команд визнаний Роман Ковальов.

Переможці і призери змагань, конкурсів і кращі гравці нагороджені кубками, медалями, грамотами і пам'ятними призами.

Всі учасники змагань виражають вдячність за надану підтримку благодійному фонду соціально-економічного розвитку міста Димитров і керівництву концерну "Тріон".

 

Для довідки. Змагання зі "стрітболу" (баскетболу) проводяться на відкритих вуличних майданчиках на одне кільце, склад команди 3 гравці.

 
27.08.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах