Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійську провели спортивні заходи для дошкільнят

Минулого тижня в дитячих дошкільних навчальних закладах міста Красноармійська пройшли масові спортивні заходи в рамках «Олімпійського літа». Їх мета – оздоровлення дітей, вдосконалення їх рухових навичок, а також створення гарного настрою.

Влітку ігри на свіжому повітрі і фізкультурні розваги – це улюблений спосіб проведення дозвілля малюків. Адже завдяки цьому є можливість задовольнити потреби в руховій активності та отримати заряд позитивної енергії на цілий день.

Так, в КДНЗ № 2 «Росинка» було проведено захід «Зростаємо здоровими». Діти змагалися в різних естафетах, конкурсах, атракціонах, а також взяли участь в іграх і вправах спортивного характеру. Дівчатка продемонстрували свої досягнення в аеробіці, а хлопці старших дошкільних груп взяли участь у футбольному матчі.

А на спортивному майданчику дитячого садка «Ластівка» пройшли Малі Олімпійські ігри. До дітей завітали казкові герої – кіт Леопольд і чарівниця Іриска, які запропонували цікаві ігри та провели спортивні змагання. Завершився захід футбольним матчем серед команд «Смішарики» і «Казкарі».

Ніхто з учасників змагань не залишився байдужим, діти дружно й активно боролися за перемогу. Учасники та вболівальники проведених заходів отримали масу задоволення і заряд бадьорого настрою.

 
07.08.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах