Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Перші успіхи донецької команди ISD Continental Team у заокеанській мандрівці до Гваделупи

Друге місце в командній гонці з роздільним стартом і друге місце Олександра Шейдика в груповій гонці: так почалася для ISD Continental Team багатоденна гонка «Тур Гваделупи».

«Тур Гваделупи» (UCI 2.2) стартував у п’ятницю, 1 серпня, у Пуент-а-Пітрі. Пролог представляв собою командну гонку з роздільним стартом на 5,5 км. Команди стартували з інтервалом в 3 хвилини. Гонщики ISD Continental Team, вийшовши на старт другими, відразу ж встановили високу планку – 00:06:40:60. Поліпшити цей результат вдалося лише BMC Development Team – континентальному підрозділу команди елітного дивізіону BMC Racing Team. Результат швейцарської команди – 00:06:30:39. Призову трійку замкнула Team Differdange Losch (Люксембург) – 00:06:46:70.

Усього на старт змагань, що входять у календар UCI America Tour, вийшли 23 команди. Як не старалися місцеві гонщики, перша трійка прологу виявилася чисто європейською.

2 серпня пройшов перший етап «Тура Гваделупи», протяжністю 162,5 кілометра. Як і командний пролог, виступ донецьких велогонщиків виявився тут дуже результативним. За підсумками етапу представник ISD Continental Team Олександр Шейдик став другим, поступившись трьома секундами переможцеві з Венесуели Енгелберсу Мурілло Ортіцу з команди Resonex Gwada Bikers 118.

Час переможця – 3 години 43 хв. 45 сек. Третє місце на фініші зайняв Клемент Бомме з Франції, який виступає в команді Union Cycliste Cholet 49. Француз поступився Шейдику 27 секундами. Завдяки успішному фінішу Олександр Шейдик заробив 20 балів у класифікацію за очками.

Після другого етапу представник ISD Continental Team Віталій Попков піднявся на подіум і надів «горохову» майку лідера класифікації гірського гонщика. Також у Попкова і синя майка за спільні успіхи на перших двох етапах.

Відзначимо, що в командній класифікації ISD Continental Team йде другою, поступаючись лідеру команді Team Differdange Losch 5 хв. 6 сек. Третє місце – у команди Unis Sport Lamentinois.

 
За інформацією Міжнародного спортивного клубу «ІСД»
 
04.08.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах