Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У фізкультурно-оздоровчому комплексі Родинського оновили систему опалення

У фізкультурно-оздоровчому комплексі (ФОК) міста Родинське повністю оновлена система опалення.

Основні ремонтні роботи були розпочаті ще в 2012 році з установки нового високоефективного котельного обладнання, придбаного в рамках обласного конкурсу міні-проектів. З минулого року керівництво спорткомітету Красноармійської міської ради та співробітники ФОКу приступили до закупівлі і заміні пластикових труб спочатку на вулиці, а потім і всередині будівлі.

«Цього року ми провели всередині будівлі пластикову розводку, замінили всі металеві труби і зробили ремонт, – відзначає голова комітету по фізичній культурі та спорту Красноармійської міської ради Віктор Поліщук. – Можна сказати, комплекс готовий до осінньо-зимового періоду. І ми входимо в цей період з новими енергозберігаючими технологіями і новим економічним обладнанням».

Усього на проведення останнього етапу ремонтних робіт було витрачено 63 тисячі гривень. І якщо раніше гроші залучалися з обласного та міського бюджетів, то цього року заміна труб була здійснена повністю за рахунок міського спорткомітету та спонсорів.

На початку серпня ФОК міста Родинське планують закрити для фарбування спортивного залу. Проте вже в двадцятих числах місяця головний оздоровчий комплекс міста буде готовий до нового навчального року і яскравих спортивних заходів.

 
 
01.08.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах