Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Шість спортсменів представлятимуть Донеччину на Юнацьких Олімпійських іграх-2014

29 липня Виконком Національного олімпійського комітету України з урахуванням виконаних міжнародних кваліфікаційних вимог і за пропозиціями національних федерацій з видів спорту затвердив склад збірної України на II літні Юнацькі Олімпійські ігри 2014, які з 16 по 28 серпня прийматиме китайський Нанкін.

Як повідомляє офіційний сайт НОК України, 58 юних атлетів з 20 регіонів України представлятимуть нашу країну у 22-х з 28-ми олімпійських видів спорту змагальної програми. З повним списком можна ознайомитися тут.

Донецьку область на змаганнях представлятимуть 6 спортсменів у 5-ти видах спорту: Ренат Удод, Анжела Тетерич (велоспорт), Валерія Ханіна (гімнастика художня), Олександр Малосілов (легка атлетика, потрійний стрибок), Вікторія Сухорукова (стрільба кульова), Яна Поліщук (сучасне п’ятиборство).

На І літніх Юнацьких Олімпійських іграх, які відбувалися у Сінгапурі-2010, українці у складі 55 спортсменів з 18 видів спорту вибороли 35 нагород (10 золотих, 9 срібних та 16 бронзових) і посіли 3-е загальнокомандне місце.

На ІІ літніх Юнацьких Іграх у Нанкіні очікується понад 3500 атлетів віком 14-18 років з понад 200 країн світу.

 
30.07.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах