Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Пам’ять Віктора Прокопенка в Маріуполі вшанували проведенням міні-футбольного турніру серед ветеранів

25 липня в Маріуполі на майданчику зі штучним покриттям Приазовського державного технічного університету відбувся турнір з міні-футболу серед ветеранів старше 40 років, присвячений пам’яті Заслуженого тренера України Віктора Прокопенка.

Учасники згадали не лише відомого маріупольця, а й ще сорока трьох ветеранів-земляків: гравців, тренерів, арбітрів. Серед гостей заходу були родичі, а також усі ті, хто пам’ятав і знав особисто майстрів популярної гри, на кого рівнялися і чиї традиції продовжують ентузіасти футболу.

На зустрічі присутніх тепло привітав міський голова Юрій Хотлубей. Він висловив упевненість в тому, що в Маріуполі завдяки зусиллям ентузіастів і любителів ця гра є і буде одним із найпопулярніших видів спорту серед городян. Він також щиро подякував федерації футболу міста за збереження та примноження традицій, побажав організаторам, щоб даний розіграш Кубка пам’яті Віктора Прокопенка переріс у розряд традиційних, і сказав, що міська влада завжди знайде можливість сприяти процесу становлення турніру.

Перед початком заходу гості могли ознайомитися з експозицією, фотовиставкою, а також експонатами, присвяченими віхам становлення маріупольського футболу.

Після цього відбулися ігри за участю чотирьох команд районів міста. Першими переможцями турніру стала збірна Жовтневого району. Команді-переможцю був вручений перехідний Кубок, а гравцям – пам’ятні вимпели та медалі.

 
28.07.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах