Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі був проведений 5-денний методичний семінар-практикум «Школа вчителя плавання»

У Маріуполі в рамках міської програми, спрямованої на навчання навичкам плавання дітей дошкільного та молодшого шкільного віку, пройшов 5-денний методичний семінар-практикум «Школа вчителя плавання».

Управлінням освіти і науки Маріупольської міської ради спільно з Маріупольським міським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» з метою впровадження загальнодержавної акції «Урок плавання» була розроблена міська програма, спрямована на навчання навичкам плавання дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.

У програмі передбачені заняття з навчання дітей плаванню в басейнах при дошкільних закладах, у басейнах дитячо-юнацьких шкіл № 2 та № 5, у літній період під час оздоровлення в пришкільних та заміських таборах (5 відомчих таборів), а також заняття, організовані міським Центром позашкільної роботи за місцем проживання на спеціально обладнаному морському пляжі.

За ініціативи міського науково-методичного центру з метою підвищення професійного рівня вчителів фізичної культури, які будуть займатися навчанням навичкам плавання в пришкільних та заміських оздоровчих таборах, на міських пляжах, був проведений 5-денний методичний семінар-практикум «Школа вчителя плавання». Заняття в двох басейнах (ДЮСШ № 2, ДЮСШ № 5) проводили досвідчені тренери-викладачі спортивних шкіл. Крім практичних навичок у навчанні плаванню дітей, учителям були надані деякі методичні рекомендації, інструктажі з безпеки занять на воді, планування уроків плавання.

За результатами заліку, який містив теоретичні питання з безпеки та методиці навчання плавання, а також завдання з практичних навичок, сертифікати отримали 57 вчителів фізкультури шкіл міста Маріуполя.

 
09.04.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах