Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Родинському відбувся турнір з пляжного волейболу «Літні метелики»

У самому розпалі наразі сезон пляжного волейболу. У Родинському на фізкультурно-оздоровчому комплексі діють два майданчики для пляжного волейболу. У квітні поточного року вони були оновлені і майже кожні вихідні за звання кращих на них змагаються всі команди прилеглих міст.

Так, 19 липня в Родинському пройшов турнір з пляжного волейболу «Літні метелики».

Учасницями змагань стали дівчинки міст Родинське та Красноармійськ двох вікових категорій – 1998-1999 рр. н. і 2000 р. н. і молодше. Усього в турнірі брало участь 8 команд – по 4 в кожній підгрупі.

У старшій підгрупі кращими стали Юлія Пархоменко та Ірина Овчаренко (Родинське), друге місце посіли Анастасія Кірпікіна і Євгенія Мельникова (Родинське), а третє – Дар’я Майорова і Ганна Іовіца (Красноармійськ).

Серед молодших волейболісток перше місце посіли Анна Коровка і Діана Костяна (Красноармійськ), другими стали Анастасія Солод і Карина Калибаєва (Родинське), а третіми – Анастасія Корольова та Альона Горькова (Красноармійськ).

По закінченні змагань переможцям були вручені грамоти від комітету по фізичній культури та спорту Красноармійської міської ради. Усі учасники отримали солодкі призи.

 
21.07.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах