Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Харцизькому центрі соціально-психологічної реабілітації дітей відбулися змагання «Дитяча риболовля»

11 липня в Харцизьку в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей пройшли змагання «Дитяча риболовля», присвячені Дню рибалки.

За право називатися найуспішнішим рибалкою боролися 22 вихованця Центру. Змагання проводилися у двох вікових групах.

Серед найменших рибалок у віці від 3 до 8 років перше місце посіла Світлана Вознюк (5 років), яка за одну хвилину зловила 9 риб. На другому місці опинився наймолодший учасник змагань Артем Маловичко, який у свої три роки зміг зловити 7 риб. На третьому місці також з результатом 7 риб змогла закріпитися старша сестра срібного призера Анастасія Маловичко (5 років).

У підгрупі «китобійців», тобто серед старших, друге і третє місця з результатом 9 спійманих за 1 хвилину риб зайняли Ірина Стрекозенко та Катерина Шульженко. А рекордсменом і переможцем змагань, з абсолютним рекордом у 11 спійманих риб, стала учасниця на ім’я Світлана з відповідним прізвищем Рибак. При підведенні підсумків змагань члени суддівської колегії, що складається з числа співробітників відділу з питань фізичної культури та спорту, навіть жартували з приводу дотримання принципів чесної гри.

Переможці змагань були нагороджені грамотами відділу з питань фізичної культури і спорту та іграшками. А кожна дитина, яка брала участь у святі, отримала солодкий приз.

Відділ з питань фізичної культури та спорту, колектив та вихованці дитячого притулку висловлюють величезну подяку спонсору спортивного свята ПП Кондрашової Л.В.

 
14.07.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах