Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Чотири спортсмени Донеччини взяли участь у матчі чемпіонату Європи з регбіліг Україна - Італія

5 липня збірна України з регбіліг (регбі-13) в місті Удіне провела свою третю виїзну зустріч в рамках Чемпіонату Європи групи В. Суперником українців була команда Італії. У складі української дружини на гру відправилися чотири спортсмени від Донецької області – Володимир Мазепа, Данило Пожидаєв, Михайло Черняк (усі – Донецьк) та Ігор Юркін (Красноармійськ).

Для жовто-синіх ця зустріч була справжнім випробуванням: насичений сезон ігор на внутрішній і міжнародній арені вивів з ладу багатьох гравців основного складу, які не змогли взяти участь у цій зустрічі через травми.

Із самого початку матчу Україна почала люто атакувати силовими контактами гравців нападу, з метою розвідки команди «Скуадра Адзурри» і завоювання психологічної переваги. Однак більш досвідчений суперник скористався помилкою жовто-синіх біля свого залікового поля і першим відкрив рахунок. Бій тривав і далі, але ослаблений склад українців допускав в черговий раз помарки, які успішно реалізовували господарі. Перший тайм закінчився з рахунком 26:0.

У другому таймі збірна Італії знову набрала 26 очок, однак жовто-сині двічі зуміли відповісти спробами з успішними реалізаціями. Першу спробу заніс Сергій Шевцов, у жорсткій силовій манері пробивши напад італійців і влетівши в місто суперника практично в центрі поля. Другу спробу, після успішно зіграної комбінації, заніс фулбек українців Михайло Троян. Володимир Мазепа успішно забив дві реалізації. Підсумковий рахунок гри – 52:12.

 
14.07.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах