Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донецькі п’ятиборки стали віце-чемпіонками Європи в командному заліку

З 10 по 16 липня в угорському місті Секешфехервар проходить чемпіонат Європи із сучасного п’ятиборства.

До складу збірної України увійшли 7 спортсменів, серед яких четверо представляють Донецьку область: Ірина Хохлова, Анастасія Спас, Дмитро Кирпулянський та Руслан Наконечний.

У суботу, 12 липня, в Угорщині відбулися фінальні жіночі змагання. Усього тут брали участь 36 спортсменок, серед яких 3 українки: Ірина Хохлова, Анастасія Спас і Вікторія Терещук. Остання за підсумками змагань в індивідуальному заліку виборола срібну медаль (1344 очки). Незважаючи на гарні результати в плаванні (6 місце) і комбайні (8 місце), невдале фехтування (18 місце) не дозволило Ірині Хохловій піднятися вище 15-го рядка турнірної таблиці з результатом у 1248 очок. У свою чергу Анастасія Спас, гідно пропливши (2:12,76 – 4 місце) і в цілому показуючи стабільно хороший результат, зазнала невдачі під час комбайна (31 місце) і фінішувала лише 12-ю, набравши 1289 очок. У результаті українська збірна за сумою результатів трьох своїх спортсменок у командному заліку посіла друге місце, одержавши срібні медалі. Поступилися Терещук, Спас і Хохлова лише на один бал збірній Німеччини.

Що стосується виступу представників Донеччини в чоловічих змаганнях, то Дмитро Кирпулянський не зміг потрапити у фінал, а Руслан Наконечний завершив змагання в другій десятці.

 
Більш детальні результати, а також фото і відео – на сайті Федерації сучасного п’ятиборства України
 
14.07.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах