Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Харцизьку відбулися міські змагання з віджимання від підлоги

10 липня в Харцизьку на базі дитячо-юнацької спортивної школи № 1 пройшла особиста першість з віджимання від підлоги серед хлопчиків з різних районів міста.

Умови виконання вправ зі згинання та розгинання рук в упорі лежачи в цих змаганнях відповідали тим вимогам, яких дотримуються працівники силових структур і Збройних Сил.

Організатори заходів – Харцизький центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» – проводили першість у двох вікових групах. Усього за право бути названим переможцем билися 32 учасники.

У віковій групі 2006-2008 років народження перше місце посів Ренат Моісеєнко, другим став Михайло Сунько, а третім – Богдан Литвинов.

У віковій групі 2004-2005 років народження найбільш підготовленим виявився Максим Ковальчук, який і зайняв перше місце, друге місце посів Костянтин Литвинов, а третє – Микита Бовть.

Організатори змагань за їх підсумками констатували, що краще за всіх проявили себе учасники, які проживають в мікрорайонах «Черемушки» і «Північний», а також в центрі міста.

 
13.07.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах