Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку пройшли ігри сьомого туру літнього чемпіонату міста з міні-футболу

В суботу, 5 липня, всі заплановані матчі туру відбулись за календарем, а ось у неділю, 6 липня, жодна з шести команд на майданчик спортивного клубу «Sportmax» так і не вийшла. За погодженням сторін поєдинки «Калинівка» - «Фенікс-Донецьк» і «Моноліт» - «Бутси Суперціна» перенесені на більш пізній термін. Третій поєдинок дня «Делівері» - «Русь» не обійшовся без маленького непорозуміння. Представники «Делівері» відмовились переносити гру, а оскільки «русічі» не прибули на гру, «логістики» отримали технічну перемогу.

Центральна гра туру відбулась вранці в суботу, де зійшлись одні з претендентів на призову трійку – «Топаз» - «Адоніс». Команди практично без передиху відіграли обидва тайми, створивши масу голевих моментів. У першій половині гри переважніше виглядали гравці «Топазу», що і вилилося в невелику перевагу після першого тайму – 1:0. На початку другого тайму гравцям «Адоніса» вдалось зрівняти рахунок, після чого продовжилась гра «на гойдалках». З таким розвитком подій витягнути щасливий квиток вдалось команді «Топаз». Забитий гол на 52 хвилині, як виявилось надалі, став переможним. Відчайдушні спроби «Адоніса» зрівняти рахунок не увінчались успіхом. Таким чином, вистоявши до кінця матчу, «Топаз» отримав важливу перемогу в боротьбі за місце в групі лідерів.

По-бойовому провели поєдинок «Хімік» і «АРПІ». Вже в дебюті команди обмінялись голами. Надалі команди продовжували шукати щастя біля чужих воріт, але забивати продовжили лише футзалісти команди «АРПІ». 4:1 – впевнена перемога.

Один з лідерів чемпіонату «АРПІ-2007» не відчув проблем в матчі з «Альфою», забивши у ворота середняка чемпіонату чотири м'ячі.

5 липня (субота)

ТОПАЗ – АДОНІС – 2:1 (1:0)
ХІМІК – АРПІ – 1:4 (1:2)
АРПІ-2007 – АЛЬФА – 4:0 (3:0)

6 липня (неділя)

ДЕЛІВЕРІ – РУСЬ – 5:0 (т.в.)

 

М

Команда

И

О

1

Делівері

7

19

2

АРПІ-2007

7

18

3

АРПІ

6

15

4

Адоніс

7

13

5

Топаз

7

13

6

Фенікс-Донецьк

6

9

7

Альфа

7

6

8

Бутси Суперціна

6

6

9

Русь

7

6

10

Хімік-Азотний

7

6

11

Моноліт

6

4

12

Калинівка

5

0

 
 
09.07.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах