Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Харцизьку пройшли спортивні заходи, присвячені Дню спортивного журналіста і Дню утворення Донецької області

З 1 по 6 липня у Харцизьку проведено ряд спортивно-масових заходів, присвячених Дню спортивного журналіста і Дню утворення Донецької області

4 липня в малому залі Центру дитячої і юнацької творчості міста Харцизька пройшли змагання з дартсу серед журналістів міських засобів масової інформації, присвячені Дню спортивного журналіста. Змагання були організовані відділом з питань фізичної культури і спорту спільно з Центром дитячої і юнацької творчості міста Харцизька.

Перше місце з великим відривом від суперників зайняла команда газети «Харцызский трубник», до складу якої увійшли Русакова Ганна, Дєдова Катерина і Прудська Юлія. Друге місце посіла команда відділу з питань фізичної культури і спорту Харцизької міської ради, а третє місце залишила за собою команда незалежного тижневика «Харцызские вести».

В особистій першості перемогу одержала Русакова Ганна («Харцызский трубник»), на другому місці - Дєдова Катерина («Харцызский трубник») і Грачова Ганна («Харцызские вести») зайняла третю ступінь п'єдесталу.

Організатори і учасники спортивного свята вдячні депутату міської ради Олександру Фірсову та директору автоклубу Руслану Меметову за надані призи.

5 липня на спортивному майданчику, розташованому на вулиці Мануільського, пройшли змагання з міні-футболу серед дворових команд юнаків 2000 р.н. і молодше. В змаганнях прийняли участь чотири команди, які у безкомпромісній чесній боротьбі, показуючи майстерність, прагнули отримати перемогу.

У фіналі зустрілись команди «Дрім-Тім» і «Трубник». Основний час гри закінчився з рахунком 3:3. І тільки в післяматчевій серії пенальті, головний суддя змагань - тренер Харцизької академії футболу «Трубник» Нецер Роман зафіксував перемогу команди «Дрім-Тім» з рахунком 7:6. Кращим гравцем змагань був визнаний Захаров Владислав (команда «Трубник»).

Переможці змагань команда «Дрім-Тім» були нагороджені грамотами Харцизького міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» і медалями. Організатори і учасники змагань виражають вдячність спонсору змагань ФОП Петрову С.В.

5 липня на майданчику загальноосвітньої школи №2 пройшов Кубок з баскетболу серед чоловічих команд.

У заході прийняли участь гравці баскетбольного клубу «Харцизьк». 

Змагання обслуговував суддя Русаков Борис.

 
07.07.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах