Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі спортсмени з обмеженими фізичними можливостями змагались у стрільбі з лука

У Маріупольському міському саду фахівці управління з фізичної культури і спорту міської ради спільно з громадською організацією «Маріупольська міська федерація стрільби з лука» провели майстер-клас, презентацію і міні-турнір зі стрільби з лука за участю спортсменів з обмеженими фізичними можливостями.

Тренери-інструктори посвятили учасників заходу в тонкість техніки, в деякі нюанси утримання спортивного снаряда, після чого на практиці продемонстрували майстерність попадання «в десятку».

Найцікавіше почалось після наданої можливості самим учасникам випробувати «пружність тетиви». Слід зазначити, що для багатьох, хто вперше взяв у руки спортивні луки, результати були не такі вже і погані. Фахівці відмітили незвичайні здібності новачків. На завершення, був проведений бліцтурнір, де присутні змогли поринути в атмосферу змагання, відчути спортивний азарт і передстартове хвилювання. Можна сказати однозначно: презентація красивого виду спорту відбулась.

 

Тренери Маріупольської міської федерації стрільби з лука, користуючись можливістю, запрошують бажаючих у віці від 6 років і старше на тренувальні заняття. Контактні телефони: (098) 103-56-92 і (099) 429-27-81.

 
05.07.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах