Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


День молоді в Мар’їнському районі відзначили проведенням силового змагання

29 червня в селі Дачне Мар’їнського району святкування Дня молоді ознаменувалося проведенням відкритого турніру з жиму штанги лежачи і ривка гирі.

У змаганнях міг брати участь будь-який бажаючий незалежно від віку та досвіду. Глядачами усі учасники віталися з однаковим захопленням.

Почесними гостями і суддями були: майстер спорту України міжнародного класу (МСУМК) з пауерліфтингу, багаторазовий чемпіон світу і призер Всесвітніх ігор Володимир Свистунов, МСУМК з пауерліфтингу, чемпіон Європи Олександр Бутенко, майстер спорту України, чемпіон світу з гирьового спорту Павло Лепинський, майстер спорту Україна, чемпіон Європи Олександр Рубець, президент федерації кікбоксингу м. Курахове В’ячеслав Токарєв, голова районної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України Сергій Олійник.

Для участі в змаганнях приїхали спортсмени з усього Мар’їнського району та Донецька. Порадували глядачів своїми виступами також представники молодшої групи секції гирьового спорту села Дачне Микита Курбанов, Єгор Гнатюк, Давид Рубець, Саша Волканов, Діма Клепіков. А Дмитро Четвериков і Михайло Корнєєв виконали відповідно нормативи ІІІ та І розрядів з гирьового спорту.

Здивував глядачів 56-річний майстер гирьового спорту з Донецька Петро Сорокін: відразу після виступу з гирею 24 кілограми він взяв ще один півторапудовий снаряд і виштовхнув однією рукою дві гирі ще 6 разів! А 57-річний Дачненський сільський голова Сергій Столетов витиснув штангу вагою 55 кг 55 разів.

Кожен спортсмен, який брав участь в турнірі, був відзначений заслуженою нагородою: дипломами, медалями, цінними призами.

 
04.07.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах