Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Плавці Донецької ДЮСШ № 6 завоювали повний комплект медалей на чемпіонаті України

Минулого тижня в Дніпропетровську завершився чемпіонат України з плавання серед дорослих та молоді.

За підсумками чемпіонату в активі спортсменів дитячо-юнацької школи № 6 міста Донецька повний комплект нагород: дві золоті, три срібні та одна бронзова медалі. Відзначимо, що всього на змаганнях ДЮСШ № 6 представляли 9 плавців.

Найбільш вдалим чемпіонат вийшов для Давида Овсепяна, якому не було рівних у змаганні серед молоді на дистанції 200 м і 400 м комплексом. В абсолютній класифікації 400 м комплексом наш спортсмен став другим, поступившись пальмою першості київському спортсмену Максиму Шембереву.

Вдалими результатами підтримала свого партнера по команді Діана Романченко. У змаганні серед молоді на 200 м батерфляєм і 800 м вільним стилем Романченко двічі задовольнялася срібними медалями. Є в активі спортсменки і «дерев'яна» медаль. Діана Романченко стала четвертою в абсолютному заліку на 400 м комплексом, зупинившись за крок від п'єдесталу.

Ще одну медаль здобув Ярослав Ходнєв в естафеті 4х200 м вільним стилем серед дорослих у складі команди Донецької області. Четвірка наших спортсменів показала на плавальній доріжці третій час.

 
03.07.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах