Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі набирає обертів спартакіада комітетів самоорганізації населення

У Маріуполі набирає обертів спартакіада ​​серед комітетів самоорганізації населення.

У двох районах міста – Іллічівському та Жовтневому – пройшли змагання із заявлених на перший тур спартакіади видів спорту: дартс, стрітбол, перетягування каната.

Учасниками змагань стали 310 осіб.

Організатори – фахівці управління з фізичної культури і спорту – відзначили активність, азарт і позитивний емоційний підйом учасників змагань, а також позначили факт добросовісної і скрупульозної роботи відповідальних осіб районних адміністрацій з підготовки місць змагань. Цього року напередодні старту спартакіади райадміністрації провели наради з керівниками комітетів самоорганізації населення, де були обговорені та враховані побажання щодо «спортивного марафону».

За підсумками виступу кращими серед 17-ти команд Жовтневого району став колектив комітету самоорганізації населення «Хмельницький», другим – КСН «Азовський», третім – КСН «Маяк». Відзначимо, що переломним моментом стали змагання з дартс, де завдяки влучності і набраним очкам Тетяни Левікової та Алли Кіріцевої команда з «Хмельницького» і стала переможцем.

А на майданчику біля фізкультурно-оздоровчого центру ПАТ «ММК ім. Ілліча» змагалися 14 команд комітетів самоорганізації населення Іллічівського району. Цікавим видалося силове протиборство з перетягування канату. Сильніше і злагодніше діяла збірна команда КСН «Каменськ», що в підсумку позначилося на розподілі місць: «Каменськ» – перше, «Садки-2» – друге, «Центральний» – третє.

 
03.07.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах