Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку пройшли заключні у весняно-літньому періоді обласні легкоатлетичні змагання

Заключними легкоатлетичними змаганнями регіонального рівня у весняно-літній період став чемпіонат Донецької області серед юнаків та дівчат, що пройшов минулої п’ятниці-суботи в Донецьку на РСК «Олімпійський».

Змагання зібрали 187 учасників, які представляли 9 міст та 15 спортивних шкіл області.

У командному заліку серед міст першу позицію посіли спортсмени Донецька, другу – Макіївки, третє – Харцизька. Серед спеціалізованих спортивних шкіл перше місце посіла СДЮШОР № 1 управління освіти Донецької міської ради, друге – СДЮШОР № 8 ім. Сергія Бубки Донецької міської ради. Серед ДЮСШ кращими на цей раз були представники ДЮСШ № 1 Макіївки, другими – команда обласної ДЮСШ «Колос», третіми – КДЮСШ «Політехнік», що випередила ДЮСШ ім. Надії Ткаченко лише за більшою кількістю перших місць.

У особистих змаганнях підтвердили свої кондиції та стали переможцями: Карина Арутюнян (Донецьк, СДЮШОР № 1) – з бігу на 100 та 200 м, Анастасія Ткаченко (Торез) – у метанні молоту та диску, з особистим рекордом, Тетяна Полонець (Дебальцеве) – з бігу на 100 м з бар’єрами, Альона Мойсеєва (Харцизьк) – з бігу на 300 м з бар’єрами, Ольга Сурда – з бігу на 1500 м. Переможцями також стали: представники Дзержинська Микита Кадацький у штовханні ядра та Ілля Аліферовський у стрибку у висоту, донеччанин Артем Коноваленко – у стрибках у довжину і потрійному стрибку (серед юнаків та дівчат 1999-2000 років).

Серед старших дівчат відзначилися Ольга-Марія Мулас-Зеленська (Донецьк, СДЮШОР № 8) – з бігу на 100 м та 100 м з бар’єрами, Ганна Пегушина (КДЮСШ «Азовмаш») – у метанні молоту, Валентина Кірчун (Харцизьк) – у метанні спису, представниця Торезу Тетяна Ткаченко – у бігу на 800 м, Ганна Бессала – у бігу на 400 м. Серед стрибунів із жердиною перемогли представники СДЮШОР № 8 ім. Сергія Бубки Юрий Філін, Владіслав Кіряєв та Яна Швець.

 
01.07.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах