Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донецьк прийняв змагання з атлетичного жиму штанги, гирьового спорту та воркауту

28 червня в Донецьку на базі Центру дзюдо, що розташований на РСК «Олімпійський», Федерація силових видів спорту спільно зі StreetWorkout Pro провели спортивний захід під назвою «Спортсмени Донбасу за мир».

У рамках заходу пройшли змагання з гирьового спорту (ривок гирі 24 кг), атлетичного жиму (жим штанги вагою 55 кг на кількість), а також з воркауту – віджимання на брусах і підтягування з вагою.

У змаганнях взяли участь представники Донецька, Макіївки, Курахового, Ясинуватського і Волноваського районів. Цей проект зібрав як професійних спортсменів – майстрів спорту, так і просто глядачів та любителів здорового способу життя різних вікових категорій.

Програму заходу відкрили спортсмени - «жимовики». У жимі штанги вагою 55 кг хлопці змагалися в трьох вагових категоріях: до 80 кг, до 90 кг та більше 90 кг. Кращими у своїх номінаціях стали Андрій Степурський (результат – 62 рази), Віталій Соколовський (64 рази) і Роман Долина (73 рази).

У ривку гирі вагою 24 кг переможцями стали: у ваговій категорії до 68 кг – Олексій Філіппков (результат – 170 підйомів), до 73 кг – Євгеній Душкевич (210 підйомів), до 78 кг – Леонід Гаража (191 підйом), до 85 кг – Андрій Степурський (201 підйом), до 95 кг – Сергій Рубець (179 підйомів), більше 95 кг – В’ячеслав Смоляченко (227 підйомів).

Результати віджимань на брусах з вагою 48 кг: Олексій Філіппков – 4 рази, Хаджимурат Максудов – 18 раз, Олександр Карпенко – 19 раз, Олександр Кравченко – 25 раз, Іван Семочкін – 12 раз.

 
30.06.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах