Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени-олімпійці Донеччини отримали нагороди Уряду України

26 червня відбулася урочиста зустріч українських спортсменів-олімпійців та переможців міжнародних змагань із Прем’єр-міністром України Арсенієм Яценюком, Міністром молоді та спорту Дмитром Булатовим та головою Національного олімпійського комітету Сергієм Бубкою.

«Пишаюся тим, що в цих надскладних умовах ми маємо сильних олімпійців, людей, які своїм прикладом показують, як треба перемагати. Людей, які не коряться, а йдуть вперед», – наголосив Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, виступаючи перед спортсменами. За його словами, дуже важливо, аби спортсмени «особистим прикладом працювали з молоддю»: «Найкращий шлях підняти здоров’я нації – це ваш приклад».

Міністр молоді та спорту Дмитро Булатов урочисто привітав українських спортсменів — переможців та призерів XXII Зимових Олімпійських Ігор у Сочі та літніх змагань сезону 2014 року. «Ви – гордість нашої держави. Ваші перемоги важливі для кожного українця, у будь-який час, а нині – особливо», - зазначив Дмитро Булатов.

Голова НОК України Сергій Бубка наголосив, що Міжнародний олімпійський комітет дуже високо оцінив виступ українських спортсменів на Олімпійських Іграх у Сочі.

Арсеній Яценюк вручив спортсменам подяки за вагомий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури та спорту в Україні, професіоналізм, відданість справі, а також пам’ятні подарунки.

Подяки від Прем’єр-Міністра України отримали і спортсмени Донеччини: срібний і бронзовий призер Чемпіонату Європи 2014 року (Софія, Болгарія) зі спортивної гімнастики Ігор Радівілов, володар Кубку світу 2014 року (Тайцан, Китай) зі спортивної ходьби Руслан Дмитренко, бронзова призерка Чемпіонату Європи 2014 року (Тель-Авів, Ізраїль) з важкої атлетики Юлія Калина.

Цінні подарунки серед інших українських спортсменів отримала і срібна призерка Чемпіонату світу 2014 року (Сопот, Польща) з легкої атлетики Ольга Саладуха.

 
За інформацією Міністерства молоді та спорту
 
27.06.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах