Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Маріупольський центр «Спорт для всіх» завітав до дітей з пришкільних таборів

Співробітники Маріупольського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» продовжують традицію проведення спортивно-оздоровчих заходів з дітворою з пришкільних таборів.

Черговий візит був до загальноосвітньої школи № 50, де до тутешніх хлопців і дівчат приєдналися діти зі шкіл № 19 та 43. Проведення заходу збіглося із святкуванням 120-ї річниці з дня створення Міжнародного олімпійського комітету.

Спочатку були проведені «олімпійські забіги», після чого – масовий агітаційний легкоатлетичний пробіг. Потім на майданчику зі штучним покриттям старші школярі із ЗОШ № 43 провели фінальну гру з міні-футболу серед команд пришкільних таборів першої зміни. А далі молодша дітвора змагалася в умінні володіти м’ячем, взявши участь у конкурсах з техніки футболу.

Основні емоції розгорілися під час проведення спортивно-ігрових естафет. Учасники трьох команд жваво і азартно змагалися за першість у цьому виді спортивного свята. З мінімальною перевагою перемогли господарі із ЗОШ № 50. Організатори назвали найбільш жвавих і спритних хлопчаків, якими виявилися Дмитро Бурдін (ЗШ № 50), Володимир Володько (ЗШ № 43), Артем Романіка (ЗОШ № 50). На завершення молодші учасники з’ясовували стосунки в міні-футбольному турнірі.

Приємною була процедура підбиття підсумків. Усім учасникам були вручені сувеніри з олімпійською атрибутикою, а переможцям та призерам в індивідуальних і командних першостях – солодкі призи.

 
26.06.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах