Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі фінішував турнір з футболу серед команд загальноосвітніх навчальних закладів

25 червня в Маріуполі на стадіоні «Західний» відбувся фінал турніру з футболу серед загальноосвітніх шкіл міста, після чого були урочисто підбиті підсумки змагань.

Вболівальники, які заповнили трибуни стадіону, стали свідками захоплюючого фінального поєдинку між учнями 5-6 класів загальноосвітніх шкіл № 34 та № 52. Про завзятість, з якою грали команди, говорить той факт, що основний час матчу не виявив переможця і завершився внічию 1:1.

Кращу команду серед молодших школярів довелося визначати за результатами серії одинадцятиметрових ударів. З рахунком 5:4 перемогу здобули хлопці із ЗОШ № 34.

Після фінального свистка про закінчення матчу до всіх учасників змагань звернулися почесні гості.

Міський голова Юрій Хотлубей подякував всім 197-ми командам, які брали участь у турнірі, за любов до футболу. У своєму зверненні він зазначив, що учасниками розіграшу кубка стали понад 3 тисячі маріупольських хлопців, які виступали в трьох вікових категоріях. Юрій Хотлубей підкреслив, що Маріупольська міська рада для розвитку дитячого футболу щорічно виділяє понад 100 тисяч гривень.

Команди, що зайняли перші три місця у всіх вікових категоріях, отримали з рук гостей кубки, грамоти, медалі. Не залишилися без заслужених нагород директори шкіл і вчителі фізичної культури, які підготували юних футболістів – їм були вручені подяки міського голови.

Завершилося свято традиційним врученням подарунків: усі школи міста отримали в подарунок комплекти футбольних м’ячів, щоб хлопці могли і далі вдосконалюватися на тренуваннях, готуючись до наступних турнірів.

Переможці та призери турніру 2014 року

- старша вікова група (9-11 класи):

1 місце – ЗОШ № 46;
2 місце – гімназія № 1;
3 місце – ЗОШ № 8;

- середня вікова група (7-8 класи):

1 місце – ЗОШ № 29;
2 місце – ЗОШ № 62;
3 місце – ЗОШ № 4;

- молодша вікова група (5-6 класи):

1 місце – гімназія № 34;
2 місце – ЗОШ № 52;
3 місце – школа-інтернат № 5.
 
26.06.2014

Новини

Розклад виступів паралімпійців Донецької області на Іграх-2024

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах